Vanaf 1 juni bieden wij weer stadswandelingen aan!

Vanaf maandag 1 juni bieden wij weer stadswandelingen aan! Geniet van historisch Delft, uiteraard wel met nieuwe maatregelen in de nieuwe 1,5 meter samenleving. Hieronder vindt u een overzicht van de maatregelen die wij hebben genomen om iedereen op een leuke en veilige manier van een stadswandeling te laten genieten:

  • Een stadswandeling is alleen mogelijk op reservering
  • Maximaal 12 personen per gids
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar per 2 personen (tenzij van hetzelfde huishouden)
  • Houd 1,5 meter afstand van de gids
  • Meld u met 1 persoon bij het begin van de stadswandeling aan bij de receptie en laat de rest van uw gezelschap buiten wachten
  • Betaling mogelijk vooraf bij de receptie of op factuur

Wilt u reserveren, boek dan nu ook online

Heeft u hier vragen of wilt u liever met persoonlijk contact reserveren? Neem dan contact met ons op. Dit kan van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 15:00 uur door te bellen naar 015 2136876 of te mailen naar info@gidsenservicedelft.nl. Vanaf woensdag 1 juli zijn wij gewoon weer 7 dagen per week van 12:00 tot 24:00 telefonisch bereikbaar.

Graag tot ziens bij Gidsenservice Delft

 

Stadswandelingen voor groepen

Beleef en ontdek Delft: een bezoek meer dan waard! Maak al wandelend kennis met historisch Delft: oude panden, prachtige gevels, boomrijke grachten, pittoreske bruggetjes en een indrukwekkend marktplein. Ga mee terug naar de tijd van Vermeer en Willem van Oranje! Maar beleef ook levendig en gezellig Delft: zwerf mee door de kleine straatjes, langs winkeltjes en vrolijke terrassen.

Onze enthousiaste en ervaren stadsgidsen kunnen u begeleiden bij uw ontdekkingstocht door Delft. Laat u verrassen door samen met vrienden, familie of collega's deel te nemen aan een van de rondleidingen die Gidsenservice Delft voor groepen organiseert. Een stadswandeling kan ideaal gecombineerd worden met een bezoek aan de Nieuwe en/of Oude Kerk of museum Het Prinsenhof.

Tarieven per gids
(per gids maximaal 25 personen)

1 uur €  60,00
1½ uur €  81,50
2 uur 103,00
Avond-/weekendtoeslag  €  9,50


Individuele stadswandeling

Iedere zaterdag, vanaf 3 juli 2021 t/m 30 oktober 2021, start 15:30 uur. Kosten € 6,75 p.p.

Vertrek bij het Toeristen Informatie Punt, Kerkstraat 3.

Prijswijzigingen voorbehouden.